Welcome Vintage Lovers! Let's get carried away and enjoy the mirage of Vintage, Retro and Second Hand Clothing & Accesories

Sunday, April 11, 2010

The V for Vintage Experience :)

Asteptam de mult timp o dimineata de sambata insorita cu fetele la Cafepedia, iar daca a fost sa fie si cu LOLITA - V for Vintage, chiar nu puteam lipsi! Am ajuns pe la 1, desi planul era sa ajungem chiar din primele clipe dupa deschiderea de la ora 12, insa cu fetele cochete asa e pana sunt gata :) Din momentul in care am intrat (achitand o suma mai mult simbolica de 10 RON, care includea si un cocktail delicios si roz of course :)) am inceput sa trepidez in stilul caracteristic, stiind ca ma asteapta atatea lucrusoare dragute, mici comori care isi vor gasi un loc de mare cinste in garderoba mea…

Am incercat sa o luam sistematic in ciuda nerabdarii pe care o simteam, a excitement-ului si a sentimentului chinuitor ca trebuie sa fii foarte perspicace si rapida, ca sa nu iti scape nimic, sa nu pierzi vreo ocazie. La parter: Cristina de la Vintage Wardrobe, Oana de la Vintage Boutique si inca o tipa draguta pe care nu am reusit sa o cunosc in marea agitatie care domnea si multe, multe lucrusoare frumoase si valoroase, din pacate majoritatea rochiilor interesante pentru mine in numere prea mari, eu de obicei purtand 34 sau XS. La etaj, printre altele le-am gasit pe fetele de la Italian Vintage, unde prietena mea a ratat o bluzita superba capturata doar cu cateva secunde inainte de Gina Pistol, care by the way, girls, este superba si foarte naturala! La mansarda, alte comori vintage , intre ele: Vintaggeria. Oferta per total a fost foarte bogata si nimeni nu cred ca a plecat cu mana goala.

La fiecare etaj lucrusoarele si “tarabele” vintage erau amestecate cu tineri artisti si creatori cu “tarabele” lor de handmade, my favorites: fetele de la Chotronette cu niste rochite iesite din basme si fetele de la Pixie Shoes cu cei mai comozi pantofi pe care i-am incercat vreodata, care sunt un mega deal la 250 RON, if you ask me!!!

Referitor la organizare: in ansamblu organizarea mi s-a parut buna, poate cu cateva sugestii pe viitor: felete cu cele mai multe comori vintage de admirat si achizitionat (Cristina si Oana) au fost cam inghesuite intr-o salita mult prea mica pentru numarul de vizitatori, cu o singura cabina de proba insuficienta cererii, iar la mansarda unde domnea ca si in prima incapere de la parter o agitatie si inghesuiala perpetua, caldura era mult prea mare…chiar daca suntem doar in aprilie. Cafepedia e o locatie superba, cred insa ca V for Vintage a crescut prea mult, ca sa mai incapa confortabil acolo. Am avut mare noroc ca am ajuns relativ devreme, daca eram acolo la 12 ar fi fost chiar perfect, pentru ca pe la 3, cand am plecat, era deja prea multa lume si prea multa vanzoleala pentru un vintage hunting placut.

Bilantul meu in materie de achizitii: O rochie superba Vera Mont, anii ’70, un plic inflorat, o gentuta in stare impecabila cu goblen si o brosa cu Camee.


As spune ca a meritat cu siguranta asteptarea si vizitarea, au fost 2 ore very enjoyable si bine investite, iar V for Vintage este un targ care chiar nu trebuie ratat!

Hugs & Kisses,
“Vintage Meelusha”

No comments:

Post a Comment